Zaterdag 22 december 2018 organiseert de Hervormde kerk een kerstzangavond. Onder andere wordt het kerstoratorium 'De Belofte Vervuld' van Jan Peter Teeuw uitgevoerd. Verder treden kinderkoor Jubilate, kinderkoor De Jonge Zangers, het Marnixkoor uit Vlissingen en diverse muzikanten op. Iedereen is van harte welkom in de Hervormde kerk aan de Markt in Arnemuiden. Om 19.00 uur begint de zangavond.

Maandag 24 december vieren we samen de geboorte van onze Verlosser tijdens de Kerstnachtdienst. De zaal gaat open om 20.30 uur, het voorzingen begint om 21.00 uur o.l.v. Muziekvereniging Arnemuiden en de dienst begint om 21.30 uur. Onze eigen predikant, Ds. van de Woestijne  gaat voor en naast MVA is er ook muziek van onze eigen praiseband Zilt. Vier jij het feest met ons mee?

Tweede kerstdag is iedereen hartelijk welkom op de te houden walking lunch/koffie! Op verschillende adressen in Arnemuiden kunt u genieten van een lekker bakje koffie, een heerlijke lunch en natuurlijk gezelligheid. Ook iedereen die geen lid is van onze kerk is hartelijk welkom.

Wil je je alvast wat voorbereiden op de kerstdagen en het eens via de ogen van Jozef of Maria beleven? Jozef en Maria hebben ook eindelijk Facebook! In de weken voor kerst nemen ze je als vriend mee op reis. Jesus.net laat je op een interactieve manier kennismaken met het eeuwenoude kerstverhaal.

In de Hofpleinkerk in Middelburg wordt op zondag 2 december een Welkomstdienst gehouden. In deze adventszangdienst spreekt voorganger Peter Riemens uit Arnemuiden over het thema 'Licht'. De praiseband Zilt uit Arnemuiden verleent de muzikale ondersteuning. De dienst begint om 19.00 uur, vanaf 18.45 uur beginnen we met zingen.Iedereen is van harte welkom!

Op DV zondag 18 november a.s. zal in de morgendienst de ouderendienst  worden gehouden. Medewerking wordt verleend door het koor  “The Key Singers “ uit  Heinkenszand. Onze eigen predikant ds. Van de Woestijne gaat in deze dienst voor. Ook zullen enkele gemeenteleden aan deze dienst medewerken. Na afloop van de ouderendienst is er gelegenheid om een kopje koffie te nuttigen. U/jij bent van harte welkom !

De Liturgiecommissie.

Fijn dat wij vanuit de gemeente zoveel 2ehands kleding hebben ontvangen t.b.v. de verkoop op de wintermarkt. U kunt nog kleding inleveren tot maandag 5 november.

Op D.V. zaterdag 22 december hopen wij als koor het oratorium ‘De Belofte Vervuld’ uit te voeren tijdens onze kerstzangavond. Een oratorium is een vocaal stuk, waarbij koor en musici met een verteller een boodschap willen uitdragen. ‘De Belofte Vervuld’ vertelt het kerstverhaal, waarin uiteraard de geboorte van onze Here Jezus Christus verkondigd wordt. Tekst en muziek van dit oratorium zijn van de hand van Jan-Peter Teeuw. De muzikale begeleiding hierbij is met orgel, piano, fluit, hobo en trompet.

Wij als actiegroepje voor Tanja in Cambodja zoeken enthousiastelingen om ons groepje te komen helpen. Dus heb je zin om mee te helpen om acties te organiseren om geld op te halen voor Tanja in Cambodja, dan zijn wij op zoek naar jou!  Als je informatie wilt mag je 1 van ons natuurlijk altijd even bellen, mailen of benaderen!

Op zaterdag 20 oktober hoopt Evert van de Veen weer een concert te geven op het orgel in onze kerk. Er zal dan muziek van J.S. Bach ten gehore worden gebracht, maar ook componisten als G.F. Händel, C. Franck en enkele andere , minder bekende, componisten komen aan bod.